Начало » Китайски монети  » Китайски монети И Чинг

Фън Шуй символ за богатство   Китайски монети И Чинг

Китайски монети И Чинг

Автентичните са тези, които са кръгли с квадратна дупка в средата. Те символизират съюза на Небето и Земята. Нанизани на червена панделка и поставени сред работни книжа, счетоводни отчети или в джоб осигуряват добри приходи.
Монетите И чинг също така се ползват за предсказания И чинг, или КНИГА НА ПРОМЕНИТЕ, е повече от система за предсказания. Тя е древнокитайска класическа литература, която описва определен начин на живот и представлява един от първите опити на цивилизования човек да открие своето място в света, пътя и смисъла на живота си. Книгата може да се чете и да се разбере нейното учение, без да се познава системата за предсказване. Може също да се използва тази система без задълбочени познания на китайски език и история, защото тя се основава на универсалната човешка мъдрост и опит. Методът за предсказване включва хвърляне на монети, стъбла от бял равнец или камъчета, за да се сътвори една от 64-те основни форми, наречени хексаграми (всяка — получена от 6 линии, прекъснати или непрекъснати). Те се свързват с разнообразие от отговори, за да паснат на уникалните качества на този, който задава въпросите. Мъдростта на книгата на промените предлага верни и уравновесени отговори при всякакви ситуации. Сравнително много малко хора в съвременния западен свят използват И чинг за лични предсказания, въпреки че в Китай и Япония тази книга се използва преди бизнес сделки или преди вземане на важни лични решения. Цената е за 1бр. монета
Цена: 1 лв.

Връзка с нас

Може да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин :

Адрес на магазина:

гр. София - център, п.к. 1000,
Фън шуй магазин Дария.
ул. Солунска 48 вход от ул. Цар Самуил - първата успоредна на Христо Ботев.

Работното време на магазина:

- от вторник до петък: 11:00-19:00 ч.
- Събота: 13:00-17:00
Неделя и понеделник- почивни дни

Карта с местоположението на магазин за Фън Шуй Дария.


Уважаеми клиенти, основен принцип във фън шуй е да купувате само символи, които Ви харесват само тогава те ще Ви донесат търсената радост. От дългогодишния опит в продажба на талисмани и всякакви езотерични предмети ние в магазин Дария сме установили, че е много важно всеки човек да избере търсения от него символ не по снимка, а на живо защото това са мистични предмети и символи, всеки, от които носи специфична енергия. Избора на подобен предмет е като любов от пръв поглед. Всеки човек притежава интуиция и чрез нея избора на фън шуй символ не може да бъде грешен. Горещо Ви препоръчваме да отделите време и да посетите нашия магазин за да усетите енергията на всеки предмет преди да вземете решение да го притежавате. За да бъде изборът Ви приятен ние в магазин Дария сме се постарали да имаме голям асортимент от всички видове символични предмети, с което се стараем да удовлетворим изискания вкус на нашите клиенти. Интернет страницата ни е изцяло информативна и служи за насока на Вас нашите клиенти за това какво можете да намерите при нас. За нас ще бъде радост да ни посетите!
Начало | Контакт с нас | За нас
© Дария 2001 ЕООД Спецификациите и снимките могат да се различават