Божествата по Фън Шуй   Ли Тъгуай

Ли Тъгуай
Петия безсмъртен е Ли Тъгуай, който е учителят на свръхестествените способности. Представян е като просяк наведен с железни предмети.
Причинате е, че натрупал толкова много опит през живота си, в магическото изкуство, че често посещавал рая. Един път когато духът му се отправил към небесата, негов последовател решил, че той е мъртъв и изгорил тялото му. Когато се завърнал той разбрал, че не може да се върне в изгорялото си тяло и трябвало да избере да се всели в тялото на умрял просяк в гората. По тази причина винаги се изобразява като просяк, подпрян на железен бастун и извита каратунка символ на това, че духа му е свободен от тялото. Той е покровител на бедните и лекува най-тежките болести. Животното му е лъв, който често използва за да посещава земята. Посоката му е Юг, а елемента огън.
Цена: 18 лв.

Връзка с нас

Може да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин :

Адрес на магазина:

гр. София - център, п.к. 1000,
Фън шуй магазин Дария.
ул. Солунска 48 вход от ул. Цар Самуил - първата успоредна на Христо Ботев.

Работното време на магазина:

- от вторник до петък: 11:00-19:00 ч.
- Събота: 13:00-17:00
Неделя и понеделник- почивни дни

Карта с местоположението на магазин за Фън Шуй Дария.


Уважаеми клиенти, основен принцип във фън шуй е да купувате само символи, които Ви харесват само тогава те ще Ви донесат търсената радост. От дългогодишния опит в продажба на талисмани и всякакви езотерични предмети ние в магазин Дария сме установили, че е много важно всеки човек да избере търсения от него символ не по снимка, а на живо защото това са мистични предмети и символи, всеки, от които носи специфична енергия. Избора на подобен предмет е като любов от пръв поглед. Всеки човек притежава интуиция и чрез нея избора на фън шуй символ не може да бъде грешен. Горещо Ви препоръчваме да отделите време и да посетите нашия магазин за да усетите енергията на всеки предмет преди да вземете решение да го притежавате. За да бъде изборът Ви приятен ние в магазин Дария сме се постарали да имаме голям асортимент от всички видове символични предмети, с което се стараем да удовлетворим изискания вкус на нашите клиенти. Интернет страницата ни е изцяло информативна и служи за насока на Вас нашите клиенти за това какво можете да намерите при нас. За нас ще бъде радост да ни посетите!
Начало | Контакт с нас | За нас
© Дария 2001 ЕООД Спецификациите и снимките могат да се различават