Карнеол

Карнеол
Карнеолът е стабилизиращ камък със силна енергия. Идеален е за възстановяване на жизнеността и мотивацията и стимулира креативността. Една от способностите на Карнеола е, че може да почиства енергийно другите камъни. В психологичен план Карнеола спомага за осъзнаване на жизнения цикъл и премахва страха от смъртта. През античните времена е използван за защита на покойниците по време на пътя им към вечността. Карнеола дава кураж, подпомага позитивните избори в живота, премахва апатията и стимулира за успех в бизнес делата. Карнеола спомага превъзмогването на всякакъв вид насилие като засилва доверието в собствените усещания и възприятия. В ментален план Карнеола подобрява аналитичните способности и дава яснота във възприятията. Изостря концентрацията. В емоционален план Карнеола пази от завист, гняв и възмущение. Успокоява агресивността и негативните емоции като ги заменя с любов към живота. Лечебните му свойства са да стимулира метаболизма, повлиява женските репродуктивни органи като повишава фертилността и превъзмогва фригидността и импотентността. Моля имайте предвид, че полускъпоценните камъни имат ментално въздействие и не са достатъчни при необходимост от лечение, което е област на медицината.
Карнеолът и Фън Шуй
Във Фън Шуй Карнеола има силни защитни свойства и се използва при изработка на талисмани. Вярва се също така, че успокоява страха от смъртта. Фън Шуй използва Карнеола за предпазване от гняв и утешаване при скръб и мъка. Той също така подпомага запазването на хладнокръвие при периоди на преход и подпомага таланта. Много подходящ камък при нужда от концентрация. Във Фън Шуй се вярва, че Карнеолът стимулира хармонията, креативността и самочувствието. Смята се, че съответства на коренната чакра и съответства на мъжката енергия Ян. Поставен в центъра на жилището носи хармония, на юг, успех, запад, креативност, а югоизток, самочувствие. Поставен при отрицателна посока носи защита и утеха.
Цена: 5 лв.

Връзка с нас

Може да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин :

Адрес на магазина:

гр. София - център, п.к. 1000,
Фън шуй магазин Дария.
ул. Солунска 48 вход от ул. Цар Самуил - първата успоредна на Христо Ботев.

Работното време на магазина:

- от вторник до петък: 11:00-19:00 ч.
- Събота: 13:00-17:00
Неделя и понеделник- почивни дни

Карта с местоположението на магазин за Фън Шуй Дария.


Уважаеми клиенти, основен принцип във фън шуй е да купувате само символи, които Ви харесват само тогава те ще Ви донесат търсената радост. От дългогодишния опит в продажба на талисмани и всякакви езотерични предмети ние в магазин Дария сме установили, че е много важно всеки човек да избере търсения от него символ не по снимка, а на живо защото това са мистични предмети и символи, всеки, от които носи специфична енергия. Избора на подобен предмет е като любов от пръв поглед. Всеки човек притежава интуиция и чрез нея избора на фън шуй символ не може да бъде грешен. Горещо Ви препоръчваме да отделите време и да посетите нашия магазин за да усетите енергията на всеки предмет преди да вземете решение да го притежавате. За да бъде изборът Ви приятен ние в магазин Дария сме се постарали да имаме голям асортимент от всички видове символични предмети, с което се стараем да удовлетворим изискания вкус на нашите клиенти. Интернет страницата ни е изцяло информативна и служи за насока на Вас нашите клиенти за това какво можете да намерите при нас. За нас ще бъде радост да ни посетите!
Начало | Контакт с нас | За нас
© Дария 2001 ЕООД Спецификациите и снимките могат да се различават