Опалит

Опалит
Опалитният кристал е фин, но силно енергиен камък и е идеалният камък за медитация. Той е имитация на опала. Опалитът може също да подобри комуникацията на всички нива, особено духовното и премахва енергийните блокажи на чакрите и меридианите. Опалитният кристал създава упоритост и ни дава сила в изясняването на нашите скрити чувства и също така ни помага да бъдем успешни в бизнеса. Този кристал е силно лечебен камък. Опалитните кристални лечебни свойства включват подпомагане на сексуална мощ, подобрявайки сексуалните преживявания. Кристалът Опалит може да стабилизира промени в настроението и помага за преодоляване на умората. Пречиства кръвта и бъбреците. Моля имайте предвид, че полускъпоценните камъни имат ментално въздействие и не са достатъчни при необходимост от лечение, което е област на медицината.
Опалитът и Фън Шуй
Опалитът е имитация на Опал и се смята за камък на ясновидците тъй като засилва ясновидските способности. Привлича вдъхновение, прозрение и стимулира широка гледна точка. Символ е и на надеждата. Фън Шуй го използва в различните посоки в дома тъй като той е камък на елемента вода. Свързва се с теменната чакра и съответства на женската енергия Ин. Поставен според Фън Шуй на юг води до внезапни озарения, поставен на север подканва към пътуване на вътре в себе си, на югоизток носи самочувствие, а на запад творчество. В отрицателните посоки е символ на надежда.

Връзка с нас

Може да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин :

Адрес на магазина:

гр. София - център, п.к. 1000,
Фън шуй магазин Дария.
ул. Солунска 48 вход от ул. Цар Самуил - първата успоредна на Христо Ботев.

Работното време на магазина:

- от вторник до петък: 11:00-19:00 ч.
- Събота: 13:00-17:00
Неделя и понеделник- почивни дни

Карта с местоположението на магазин за Фън Шуй Дария.


Уважаеми клиенти, основен принцип във фън шуй е да купувате само символи, които Ви харесват само тогава те ще Ви донесат търсената радост. От дългогодишния опит в продажба на талисмани и всякакви езотерични предмети ние в магазин Дария сме установили, че е много важно всеки човек да избере търсения от него символ не по снимка, а на живо защото това са мистични предмети и символи, всеки, от които носи специфична енергия. Избора на подобен предмет е като любов от пръв поглед. Всеки човек притежава интуиция и чрез нея избора на фън шуй символ не може да бъде грешен. Горещо Ви препоръчваме да отделите време и да посетите нашия магазин за да усетите енергията на всеки предмет преди да вземете решение да го притежавате. За да бъде изборът Ви приятен ние в магазин Дария сме се постарали да имаме голям асортимент от всички видове символични предмети, с което се стараем да удовлетворим изискания вкус на нашите клиенти. Интернет страницата ни е изцяло информативна и служи за насока на Вас нашите клиенти за това какво можете да намерите при нас. За нас ще бъде радост да ни посетите!
Начало | Контакт с нас | За нас
© Дария 2001 ЕООД Спецификациите и снимките могат да се различават