Слънчев камък

Слънчев камък
Слънчевият камък е мощен камък, използван в енергийната работа за разсейване на страхове и фобии от всякакъв вид. Той също така е лидер на камъните и носи лидерски качества на своя ползвател. В допълнение към разсейването на страхове и фобии, Слънчевият камък се използва също така за намаляване на стреса и подобряване на депресията. Слънчевият камък също се смята, че носи добър късмет и изобилие и превръща отрицателните енергии и психически атаки в положителни енергии. Този камък увеличава личната сила и воля, както и енергията на жизнената сила. Той също така е полезен за общуване с духове. Физически, Слънчевият камък се използва за общо здраве, физическа енергия, помага при сексуална дисфункция, повишава сексуалната енергия, помага срещу депресия, фобии, заболяване, свързано със стреса. Моля имайте предвид, че полускъпоценните камъни имат ментално въздействие и не са достатъчни при необходимост от лечение, което е област на медицината.
Слънчев камък и Фън Шуй
Слънчевият камък облекчава стреса и премахва страха. Подходящ е при медитация и духовни практики. Съответства на сексуалната чакра и слънчевия сплит. Отговаря на мъжката енергия Ян. Фън Шуй го използва в центъра на дома за връзка с предците, на север за разкриване на същността, североизток за самоусъвършенстване, до като при негативните посоки се използва за облекчаване на страховете.
Цена: 5 лв.

Връзка с нас

Може да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин :

Адрес на магазина:

гр. София - център, п.к. 1000,
Фън шуй магазин Дария.
ул. Солунска 48 вход от ул. Цар Самуил - първата успоредна на Христо Ботев.

Работното време на магазина:

- от вторник до петък: 11:00-19:00 ч.
- Събота: 13:00-17:00
Неделя и понеделник- почивни дни

Карта с местоположението на магазин за Фън Шуй Дария.


Уважаеми клиенти, основен принцип във фън шуй е да купувате само символи, които Ви харесват само тогава те ще Ви донесат търсената радост. От дългогодишния опит в продажба на талисмани и всякакви езотерични предмети ние в магазин Дария сме установили, че е много важно всеки човек да избере търсения от него символ не по снимка, а на живо защото това са мистични предмети и символи, всеки, от които носи специфична енергия. Избора на подобен предмет е като любов от пръв поглед. Всеки човек притежава интуиция и чрез нея избора на фън шуй символ не може да бъде грешен. Горещо Ви препоръчваме да отделите време и да посетите нашия магазин за да усетите енергията на всеки предмет преди да вземете решение да го притежавате. За да бъде изборът Ви приятен ние в магазин Дария сме се постарали да имаме голям асортимент от всички видове символични предмети, с което се стараем да удовлетворим изискания вкус на нашите клиенти. Интернет страницата ни е изцяло информативна и служи за насока на Вас нашите клиенти за това какво можете да намерите при нас. За нас ще бъде радост да ни посетите!
Начало | Контакт с нас | За нас
© Дария 2001 ЕООД Спецификациите и снимките могат да се различават