Тюркоаз

Тюркоаз
Тюркоазът е пречистващ камък и може да разсее отрицателната енергия. Добре е да се носи, защото предпазва от външни влияния или замърсители в атмосферата. Той също може да балансира и подрежда всички чакри, стабилизира промени в настроението и вдъхва вътрешно спокойствие. При дефицит на хормони, депресия и изтощение, тюркоазът е изключително подходящ. Смята се, че може да предотврати паник атаки. Тюркоазът може да стимулира самореализацията и да помогне за творческо решаване на проблеми. Тюркоазът е символ на приятелството и стимулира романтичната любов. Лечебните свойства на Тюркоазът помогнат при киселинен рефлукс, вируси, кожни заболявания, спомага за усвояването на хранителните вещества, подобряват имунната система, стимулират възстановяването на тъканите и лекува цялото тяло. Тюркоазът съдържа противовъзпалителни и детоксикиращи ефекти и облекчава крампи и болки. Тюркоазът пречиства белите дробове, успокоява и изчиства възпалено гърло и изцелява очите. Той неутрализира свръхкиселинността, помага при ревматизъм, подагра, стомашни проблеми и вирусни инфекции. Моля имайте предвид, че полускъпоценните камъни имат ментално въздействие и не са достатъчни при необходимост от лечение, което е област на медицината.
Тюркоазът и Фън Шуй
Тюркоазът във Фън Шуй се смята за мост между земята и небето, като се използва за духовно пречистване. Тюркоазът често е наричан камък на общуването и осигурява спокойна комуникация. Известен е, че уравновесява Ин и Ян енергиите. Защитава от негативна енергия и може да привлича любов. Смята се за универсален лечител. Съответства на женската Ин енергия. Отговаря за гърлената чакра. Във Фън Шуй поставен в центъра на дома носи хармония и духовно пречистване. На север разкрива дълбините на личността, югозапад носи любов и среща с любовен партньор. В отрицателните посоки действа като защитен камък.

Връзка с нас

Може да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин :

Адрес на магазина:

гр. София - център, п.к. 1000,
Фън шуй магазин Дария.
ул. Солунска 48 вход от ул. Цар Самуил - първата успоредна на Христо Ботев.

Работното време на магазина:

- от вторник до петък: 11:00-19:00 ч.
- Събота: 13:00-17:00
Неделя и понеделник- почивни дни

Карта с местоположението на магазин за Фън Шуй Дария.


Уважаеми клиенти, основен принцип във фън шуй е да купувате само символи, които Ви харесват само тогава те ще Ви донесат търсената радост. От дългогодишния опит в продажба на талисмани и всякакви езотерични предмети ние в магазин Дария сме установили, че е много важно всеки човек да избере търсения от него символ не по снимка, а на живо защото това са мистични предмети и символи, всеки, от които носи специфична енергия. Избора на подобен предмет е като любов от пръв поглед. Всеки човек притежава интуиция и чрез нея избора на фън шуй символ не може да бъде грешен. Горещо Ви препоръчваме да отделите време и да посетите нашия магазин за да усетите енергията на всеки предмет преди да вземете решение да го притежавате. За да бъде изборът Ви приятен ние в магазин Дария сме се постарали да имаме голям асортимент от всички видове символични предмети, с което се стараем да удовлетворим изискания вкус на нашите клиенти. Интернет страницата ни е изцяло информативна и служи за насока на Вас нашите клиенти за това какво можете да намерите при нас. За нас ще бъде радост да ни посетите!
Начало | Контакт с нас | За нас
© Дария 2001 ЕООД Спецификациите и снимките могат да се различават