Цоизит

Цоизит
Цоизитът има много положителни качества, които носи в живота. Той представлява радост и откритие и има властта да ни води към приключенията на самооткриването. Смята се, че спомага за съзнаването на аспекти на нашата сила, които идват от нашето детство. С това знание печелим още по-голяма сила и увереност, докато интегрираме това в нашия живот в зряла възраст. Като цяло, се смята, че Цоизитът е камък, който може да ни помогне да бъдем по-силни, радостни и цели. Твърди се, че той преобразува отрицателните енергии в положителни, като ни помага да проявяваме себе си, вместо да се съобразяваме с нормите. Камъкът помага при реализирането на нашите идеи и превръщането на разрушителните усилия в конструктивни. Също така има властта да разсее летаргията, насърчава възстановяването от тежки заболявания или стрес и пречиства тялото. Той също така укрепва имунната система, регенерира клетките и помага на сърцето, далака, панкреаса и белите дробове. Моля имайте предвид, че полускъпоценните камъни имат ментално въздействие и не са достатъчни при необходимост от лечение, което е област на медицината.
Цоизитът и Фън Шуй
Цоизитът във Фън Шуй спомага за целенасоченост и добра памет. Той засилва дейността и реализацията на различни проекти. Поставен на югоизток спомага за постигане на финансова стабилност, а поставен на югозапад привлича хармонични любовни отношения. Съответства на женската Ин енергия.
Цена: 5 лв.

Връзка с нас

Може да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин :

Адрес на магазина:

гр. София - център, п.к. 1000,
Фън шуй магазин Дария.
ул. Солунска 48 вход от ул. Цар Самуил - първата успоредна на Христо Ботев.

Работното време на магазина:

- от вторник до петък: 11:00-19:00 ч.
- Събота: 13:00-17:00
Неделя и понеделник- почивни дни

Карта с местоположението на магазин за Фън Шуй Дария.


Уважаеми клиенти, основен принцип във фън шуй е да купувате само символи, които Ви харесват само тогава те ще Ви донесат търсената радост. От дългогодишния опит в продажба на талисмани и всякакви езотерични предмети ние в магазин Дария сме установили, че е много важно всеки човек да избере търсения от него символ не по снимка, а на живо защото това са мистични предмети и символи, всеки, от които носи специфична енергия. Избора на подобен предмет е като любов от пръв поглед. Всеки човек притежава интуиция и чрез нея избора на фън шуй символ не може да бъде грешен. Горещо Ви препоръчваме да отделите време и да посетите нашия магазин за да усетите енергията на всеки предмет преди да вземете решение да го притежавате. За да бъде изборът Ви приятен ние в магазин Дария сме се постарали да имаме голям асортимент от всички видове символични предмети, с което се стараем да удовлетворим изискания вкус на нашите клиенти. Интернет страницата ни е изцяло информативна и служи за насока на Вас нашите клиенти за това какво можете да намерите при нас. За нас ще бъде радост да ни посетите!
Начало | Контакт с нас | За нас
© Дария 2001 ЕООД Спецификациите и снимките могат да се различават