Начало » Животните по Фън Шуй   » Кучета Фу по Фън Шуй

Фън Шуй символ   Кучета Фу по Фън Шуй

Кучета Фу по Фън Шуй
През годините на китайския император в забранения град в Пекин Кучета Фу се намират пред императорския дворец, за да защитят императора от всякакви вреди или нежелани зли намерения от враговете му.
Кучетата Фу символизират голяма сила и голяма смелост. Тяхната роля е да защитават и да пазят вас и вашето семейство от злото. Добре е да се поставят пред входната врата заедно с двойка храмови лъвове за защита срещу нематериални зли сили.
Символизма на кучетата Фу и приложението им във Фън Шуй. Кучетата Фу във Фън Шуй, обикновено са чифт (мъжко и женско), са митични животни и пазители на небесната порта. Те имат страшни лица и мускулести тела и се смята, че са защитници, които отблъскват злото влияния и духове. От древни времена пазителите Кучета Фу са били поставяни пред всички дворци и храмове. Понякога те могат да се видят като охрана на гробници. Тяхната задача е да изследват ума и намеренията на влизащия гост. Смята се, че хората с добри мисли могат да преминат безпрепятствено покрай кучетата Фу, до като виждат лошите хора и им отказват да влязат. Кучетата Фу също така подхранват енергията Чи, която влиза в дома или в търговските помещения и по този начин носи щастие. Според Фън Шуй добре е да се поставят кучета Фу на входа на дома, за да се предотврати нежелано нараняване. Ако поставите чифт кучета Фу, те ще пазят от негативна енергия и ще попречат на хората с лошо намерение да навредят на вас или вашето семейство.

Връзка с нас

Може да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин :

Адрес на магазина:

гр. София - център, п.к. 1000,
Фън шуй магазин Дария.
ул. Солунска 48 вход от ул. Цар Самуил - първата успоредна на Христо Ботев.

Работното време на магазина:

- от вторник до петък: 11:00-19:00 ч.
- Събота: 13:00-17:00
Неделя и понеделник- почивни дни

Карта с местоположението на магазин за Фън Шуй Дария.


Уважаеми клиенти, основен принцип във фън шуй е да купувате само символи, които Ви харесват само тогава те ще Ви донесат търсената радост. От дългогодишния опит в продажба на талисмани и всякакви езотерични предмети ние в магазин Дария сме установили, че е много важно всеки човек да избере търсения от него символ не по снимка, а на живо защото това са мистични предмети и символи, всеки, от които носи специфична енергия. Избора на подобен предмет е като любов от пръв поглед. Всеки човек притежава интуиция и чрез нея избора на фън шуй символ не може да бъде грешен. Горещо Ви препоръчваме да отделите време и да посетите нашия магазин за да усетите енергията на всеки предмет преди да вземете решение да го притежавате. За да бъде изборът Ви приятен ние в магазин Дария сме се постарали да имаме голям асортимент от всички видове символични предмети, с което се стараем да удовлетворим изискания вкус на нашите клиенти. Интернет страницата ни е изцяло информативна и служи за насока на Вас нашите клиенти за това какво можете да намерите при нас. За нас ще бъде радост да ни посетите!
Начало | Контакт с нас | За нас
© Дария 2001 ЕООД Спецификациите и снимките могат да се различават