Начало » Полускъпоценни камъни и минерали » Жезъл от аметист едностранен обелиск

Жезъл от аметист едностранен обелиск

Жезъл от аметист едностранен обелиск
Аметистът може да помогне при нарушения на съня; поставете този кристал под възглавницата си за спокоен нощен сън и за да намалите гнева и нетърпението. Аметистът подпомага и увеличава медитацията и психическото съзнание. Аметистът е чудесен кристал за третата чакра. Аметистът е много успокояващ полускъпоценен камък и може да бъде полезен и при зависимости. Кристалните лечебни свойства на аметиста могат да помогнат при артрит и ставни болки, синдром на хроничната умора, диабет, епилепсия и гърчове, той укрепва имунната система, помага при безсъние, мигрена и менопауза. Моля имайте предвид, че полускъпоценните камъни имат ментално въздействие и не са достатъчни при необходимост от лечение, което е област на медицината.
Аметистът и Фън Шуй Аметистаът намира широко приложение при трансформация на телесната енергия в духовна. Аметистът е универсален лечител, духовен инструмент и камък на мъдростта. Той е ценен при успокояване на ума и привлича щастие, любов и късмет. Той е основен камък на югоизточната посока. Поставен в центъра на дома носи равновесие и духовно израстване. На североизток носи мъдрост докато поставен в отрицателните посоки защитава и носи късмет. Спомага за осъществяване на промени. Жезлите от полускъпоценен камък са традиционно лечебно средство на шаманите, лечителите и метафизиците. Наричани още магически жезли в митовете и легендите те се свързват с лечителите от Атлантида. Жезлите концентрират енергията чрез своите върхове. Обикновено те се обработват от парчета минерали във формата на едностранен или двустранен обелиск. При използването на жезъл енергията трябва да протича от тялото към жезъла, което може да се постигне с медитация.
Жезълът от аметист е перфектен инструмент за отваряне на челната чакра и активиране на епифизната жлеза за стимулиране на интуицията. Също така премахва блокажи от сакралната чакра и аурата. Може да се използва за лечение на слаба аура и за защита.

Връзка с нас

Може да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин :

Адрес на магазина:

гр. София - център, п.к. 1000,
Фън шуй магазин Дария.
ул. Солунска 48 вход от ул. Цар Самуил - първата успоредна на Христо Ботев.

Работното време на магазина:

- от вторник до петък: 11:00-19:00 ч.
- Събота: 13:00-17:00
Неделя и понеделник- почивни дни

Карта с местоположението на магазин за Фън Шуй Дария.


Уважаеми клиенти, основен принцип във фън шуй е да купувате само символи, които Ви харесват само тогава те ще Ви донесат търсената радост. От дългогодишния опит в продажба на талисмани и всякакви езотерични предмети ние в магазин Дария сме установили, че е много важно всеки човек да избере търсения от него символ не по снимка, а на живо защото това са мистични предмети и символи, всеки, от които носи специфична енергия. Избора на подобен предмет е като любов от пръв поглед. Всеки човек притежава интуиция и чрез нея избора на фън шуй символ не може да бъде грешен. Горещо Ви препоръчваме да отделите време и да посетите нашия магазин за да усетите енергията на всеки предмет преди да вземете решение да го притежавате. За да бъде изборът Ви приятен ние в магазин Дария сме се постарали да имаме голям асортимент от всички видове символични предмети, с което се стараем да удовлетворим изискания вкус на нашите клиенти. Интернет страницата ни е изцяло информативна и служи за насока на Вас нашите клиенти за това какво можете да намерите при нас. За нас ще бъде радост да ни посетите!
Начало | Контакт с нас | За нас
© Дария 2001 ЕООД Спецификациите и снимките могат да се различават