Начало » Полускъпоценни камъни и минерали » Жезъл от флуорит едностранен обелиск

Жезъл от флуорит едностранен обелиск

Жезъл от флуорит едностранен обелиск
Жезълът от флуорит обикновено съчетава зелено и пурпурно като цветове. Жезълът от флуорит има изключително силна енергия и може да се използва директно върху кожата за да успокои болка и възпаление. Дори малък жезъл е в състояние да абсорбира огромно количество стрес. Препоръчва се почистване на жезъла като той се потапя във вода.
Жезлите от полускъпоценен камък са традиционно лечебно средство на шаманите, лечителите и метафизиците. Наричани още магически жезли в митовете и легендите те се свързват с лечителите от Атлантида. Жезлите концентрират енергията чрез своите върхове. Обикновено те се обработват от парчета минерали във формата на едностранен или двустранен обелиск. При използването на жезъл енергията трябва да протича от тялото към жезъла, което може да се постигне с медитация.
Флуоритът е силно защитен камък и е чудесно да се използва за умствена яснота. Повишава способността Ви да се концентрирате, балансирайки положителните и отрицателните взаимоотношения в ума си. Флуоритът Ви помага да видите както реалността, така и истината зад илюзията и е популярен кристал сред енергийните лечители. Флуоритът е силен при медитация. Лечебните свойства на флуорита включват защита срещу настинки, треска, рани, рак, мигрена, главоболия и маниакална депресия. Моля имайте предвид, че полускъпоценните камъни имат ментално въздействие и не са достатъчни при необходимост от лечение, което е област на медицината.
Флуоритът и Фън Шуй. Флуоритът е полезен при намиране на скритата истина. Показва верния път през хаоса в живота и укрепва физическото, ментално и духовно ниво при лечение. Флоритът дава сила и защита и усилва въздействието на другите камъни. Използван във Фън Шуй когато е поставен на юг носи озарение, на север позволява да се открие личния път в живота, в центъра носи хармония, равновесие и духовност. Добре е да се поставя там където е нужна жизненост, а в отрицателните посоки носи късмет и защита.
Цена: 28 лв.

Връзка с нас

Може да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин :

Адрес на магазина:

гр. София - център, п.к. 1000,
Фън шуй магазин Дария.
ул. Солунска 48 вход от ул. Цар Самуил - първата успоредна на Христо Ботев.

Работното време на магазина:

- от вторник до петък: 11:00-19:00 ч.
- Събота: 13:00-17:00
Неделя и понеделник- почивни дни

Карта с местоположението на магазин за Фън Шуй Дария.


Уважаеми клиенти, основен принцип във фън шуй е да купувате само символи, които Ви харесват само тогава те ще Ви донесат търсената радост. От дългогодишния опит в продажба на талисмани и всякакви езотерични предмети ние в магазин Дария сме установили, че е много важно всеки човек да избере търсения от него символ не по снимка, а на живо защото това са мистични предмети и символи, всеки, от които носи специфична енергия. Избора на подобен предмет е като любов от пръв поглед. Всеки човек притежава интуиция и чрез нея избора на фън шуй символ не може да бъде грешен. Горещо Ви препоръчваме да отделите време и да посетите нашия магазин за да усетите енергията на всеки предмет преди да вземете решение да го притежавате. За да бъде изборът Ви приятен ние в магазин Дария сме се постарали да имаме голям асортимент от всички видове символични предмети, с което се стараем да удовлетворим изискания вкус на нашите клиенти. Интернет страницата ни е изцяло информативна и служи за насока на Вас нашите клиенти за това какво можете да намерите при нас. За нас ще бъде радост да ни посетите!
Начало | Контакт с нас | За нас
© Дария 2001 ЕООД Спецификациите и снимките могат да се различават