Начало » Животните по Фън Шуй   » Кон върху монети за късмет и богатство

Фън Шуй символ   Кон върху монети за късмет и богатство

Кон върху монети за късмет и богатство
Във фън шуй конят символизира Ян енергията и нейната посока в зодиака е ЮГ. Когато желаете да активирате напълно енергията на ЮГ, един от най-добрите начини да направите това е да поставите скъп кон в този ъгъл на къщата. Има красиви коне, украсени със скъпоценни камъни или различни кристали и мъниста. Това са истински символи на скъпоценния кон и чрез поставянето им в южния сектор на дома, ще подхранвате късмета на признанието. Тези, които искат да се справят добре в кариерата си, особено онези, които искат талантът и упоритата работа да бъдат признати от правилните хора, трябва да поставят точно такъв символ в южния сектор.
Конете символизират силата и издръжливостта. Този кон носи монети и гледа ожесточено напред. Във Фън Шуй това символизира, че този кон ще ви помогне в бизнеса ви и ще ви даде силата и издръжливостта за да не успеете в бизнеса си. В същото време ще бъдете благословени с добър късмет и богатство, докато вървите в стремежа си за успех. Конят, който носи монети означава, че ще започнете с малко щастие и в крайна сметка ще имате богатство и навсякъде, където отивате или търсите бизнес, ще можете да просперирате с късмет и щастие. Ако сте бизнесмен или работещ и търсите светло бъдеще и вечно богатство, трябва да поставите този кон на работното си бюро и конят да е обърнат към вашата врата.
Цена: 58 лв.

Връзка с нас

Може да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин :

Адрес на магазина:

гр. София - център, п.к. 1000,
Фън шуй магазин Дария.
ул. Солунска 48 вход от ул. Цар Самуил - първата успоредна на Христо Ботев.

Работното време на магазина:

- от вторник до петък: 11:00-19:00 ч.
- Събота: 13:00-17:00
Неделя и понеделник- почивни дни

Карта с местоположението на магазин за Фън Шуй Дария.


Уважаеми клиенти, основен принцип във фън шуй е да купувате само символи, които Ви харесват само тогава те ще Ви донесат търсената радост. От дългогодишния опит в продажба на талисмани и всякакви езотерични предмети ние в магазин Дария сме установили, че е много важно всеки човек да избере търсения от него символ не по снимка, а на живо защото това са мистични предмети и символи, всеки, от които носи специфична енергия. Избора на подобен предмет е като любов от пръв поглед. Всеки човек притежава интуиция и чрез нея избора на фън шуй символ не може да бъде грешен. Горещо Ви препоръчваме да отделите време и да посетите нашия магазин за да усетите енергията на всеки предмет преди да вземете решение да го притежавате. За да бъде изборът Ви приятен ние в магазин Дария сме се постарали да имаме голям асортимент от всички видове символични предмети, с което се стараем да удовлетворим изискания вкус на нашите клиенти. Интернет страницата ни е изцяло информативна и служи за насока на Вас нашите клиенти за това какво можете да намерите при нас. За нас ще бъде радост да ни посетите!
Начало | Контакт с нас | За нас
© Дария 2001 ЕООД Спецификациите и снимките могат да се различават