Начало » Фън Шуй за късмет  » Грозде - дърво по Фън Шуй

Фън Шуй символ за късмет   Грозде - дърво по Фън Шуй

Грозде - дърво по Фън Шуй
Легендата във Фън Шуй гласи, че гроздето носи голям успех в близко бъдеще. Поставянето на грозде в дома символизира идващо голямо щастие за дома и успех в съдбата на всеки от членовете на семейството. Гроздето е особено подходящо ако човек се е насочил към нова работа, преместване на ново място или започване на бизнес е препоръчително поставянето на грозде за да предизвика късмет в начинанията.
Гроздето е много подходящо и за човек преследван от лош късмет защото обръща късмета. Гроздето е подходящо за засилване на плодовитостта и сдобиване с наследник.
Запитване

Връзка с нас

Може да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин :

Адрес на магазина:

гр. София - център, п.к. 1000,
Фън шуй магазин Дария.
ул. Солунска 48 вход от ул. Цар Самуил - първата успоредна на Христо Ботев.

Работното време на магазина:

- от вторник до петък: 11:00-19:00 ч.
- Събота: 13:00-17:00
Неделя и понеделник- почивни дни

Карта с местоположението на магазин за Фън Шуй Дария.


Уважаеми клиенти, основен принцип във фън шуй е да купувате само символи, които Ви харесват само тогава те ще Ви донесат търсената радост. От дългогодишния опит в продажба на талисмани и всякакви езотерични предмети ние в магазин Дария сме установили, че е много важно всеки човек да избере търсения от него символ не по снимка, а на живо защото това са мистични предмети и символи, всеки, от които носи специфична енергия. Избора на подобен предмет е като любов от пръв поглед. Всеки човек притежава интуиция и чрез нея избора на фън шуй символ не може да бъде грешен. Горещо Ви препоръчваме да отделите време и да посетите нашия магазин за да усетите енергията на всеки предмет преди да вземете решение да го притежавате. За да бъде изборът Ви приятен ние в магазин Дария сме се постарали да имаме голям асортимент от всички видове символични предмети, с което се стараем да удовлетворим изискания вкус на нашите клиенти. Интернет страницата ни е изцяло информативна и служи за насока на Вас нашите клиенти за това какво можете да намерите при нас. За нас ще бъде радост да ни посетите!
Начало | Контакт с нас | За нас
© Дария 2001 ЕООД Спецификациите и снимките могат да се различават