Начало » Фън шуй в дома - съвети  » Фън Шуй символи за привличане на пари и богатство

Фън Шуй символи за привличане на пари и богатство

Фън Шуй символи за привличане на пари и богатство
Фън шуй е метод за манипулиране на енергията чрез съзнателното поставяне на обекти в нашата околна среда. Обектите, които контролираме, изпращат съобщения за това как бихме искали живота ни да върви. Фън шуй ни дава начин да изпратим съобщенията, които искаме да изпратим. Енергията, която се манипулира, е енергията на нашите тела и енергията на нашите умове.
Различни символи за корекция и привличане на пари и богатство по Фън Шуй.
Многостенен кристал
Най-често използваните символи за корекция във фън шуй са кристалите, вятърните камбанки, огледалата и червеният цвят. Във философията на фън шуй един кристал представлява разпръскването на енергия, защото ясният кристал наистина може да разпръсне енергията - може да отрази ярката слънчева светлина в дъги. Той може да бъде изработен от бистро стъкло с високо съдържание на олово, така че да прави дъги на слънчева светлина. Добре е да е многостенен за да пречупва светлината. Дръжте кристала чист, за да може той да блести.
Вятърни камбанки
Звуковите вълни разпръскват енергията на вятъра в съответствие с принципите на фън шуй и могат да се използват вместо кристал. Вятърното звънче привлича енергия, защото звукът привлича вниманието ни. Когато чуем звук, ние гледаме към него. Привличането и разпръскването са различни начини за справяне с енергията като се генерира подходяща среда за привличане на пари и богатство. Вятърното звънче генерира положителна енергия в дома не само за привличане на пари, но и за щастие и късмет.
Огледало
Във фън шуй огледалото може да символизира няколко различни неща, в зависимост от употребата му. Най-често се използва за отразяване на суровата енергия, в който случай лъскавата, отразяваща страна е обърната към района, в който е възникнал проблемът. Чрез отразяването в огледалото негативната енергия се разпръсква. Поставено в сектора на богатство огледалото умножава парите.
Символи предмети за привличане на богатство по Фън Шуй
Сред символите за привличане на богатство във фън шуй са трикраката жаба, китайската императорска монета, златното китайско кюлче.
Запитване

Връзка с нас

Може да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин :

Адрес на магазина:

гр. София - център, п.к. 1000,
Фън шуй магазин Дария.
ул. Солунска 48 вход от ул. Цар Самуил - първата успоредна на Христо Ботев.

Работното време на магазина:

- от вторник до петък: 11:00-19:00 ч.
- Събота: 13:00-17:00
Неделя и понеделник- почивни дни

Карта с местоположението на магазин за Фън Шуй Дария.


Уважаеми клиенти, основен принцип във фън шуй е да купувате само символи, които Ви харесват само тогава те ще Ви донесат търсената радост. От дългогодишния опит в продажба на талисмани и всякакви езотерични предмети ние в магазин Дария сме установили, че е много важно всеки човек да избере търсения от него символ не по снимка, а на живо защото това са мистични предмети и символи, всеки, от които носи специфична енергия. Избора на подобен предмет е като любов от пръв поглед. Всеки човек притежава интуиция и чрез нея избора на фън шуй символ не може да бъде грешен. Горещо Ви препоръчваме да отделите време и да посетите нашия магазин за да усетите енергията на всеки предмет преди да вземете решение да го притежавате. За да бъде изборът Ви приятен ние в магазин Дария сме се постарали да имаме голям асортимент от всички видове символични предмети, с което се стараем да удовлетворим изискания вкус на нашите клиенти. Интернет страницата ни е изцяло информативна и служи за насока на Вас нашите клиенти за това какво можете да намерите при нас. За нас ще бъде радост да ни посетите!
Начало | Контакт с нас | За нас
© Дария 2001 ЕООД Спецификациите и снимките могат да се различават