Начало » Вятърни звънчета  » Прасе за благодат по фън шуй звънче

Фън Шуй символ   Прасе за благодат по фън шуй звънче

Прасе за благодат по фън шуй звънче
2019 е Година на свинята (прасето, глигана) според китайския зодиак и това е година на земната свиня. Годините на свинята включват 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019 и 2031. В китайската астрология всяка година принадлежи на китайско зодиакално животно според 12-годишния цикъл. Свинята заема дванадесетата позиция в китайския зодиак след кучето и преди плъха.
Здраве Здравословно, Прасетата ще имат добро здраве през 2019 година. На свинете се препоръчва да намерят баланс между работа и почивка. Нещо повече, те трябва да обърнат внимание на безопасността на движението, когато са на път. финанси Прасетата ще имат много добри финансови перспективи през 2019 г. Прасетата ще се справят добре с инвестициите си и ще бъдат добре възнаградени. Любов 2019 е щастлива година за мъжките прасета в техните взаимоотношения. Мъжките прасета лесно ще се срещнат с привлекателна жена тази година. За женските прасета развитието на връзката им няма да бъде толкова добро, колкото за мъжете от вашия знак, но може да очаквате страстна любов и много флиртове.
Цена: 35 лв.

Връзка с нас

Може да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин :

Адрес на магазина:

гр. София - център, п.к. 1000,
Фън шуй магазин Дария.
ул. Солунска 48 вход от ул. Цар Самуил - първата успоредна на Христо Ботев.

Работното време на магазина:

- от вторник до петък: 11:00-19:00 ч.
- Събота: 13:00-17:00
Неделя и понеделник- почивни дни

Карта с местоположението на магазин за Фън Шуй Дария.


Уважаеми клиенти, основен принцип във фън шуй е да купувате само символи, които Ви харесват само тогава те ще Ви донесат търсената радост. От дългогодишния опит в продажба на талисмани и всякакви езотерични предмети ние в магазин Дария сме установили, че е много важно всеки човек да избере търсения от него символ не по снимка, а на живо защото това са мистични предмети и символи, всеки, от които носи специфична енергия. Избора на подобен предмет е като любов от пръв поглед. Всеки човек притежава интуиция и чрез нея избора на фън шуй символ не може да бъде грешен. Горещо Ви препоръчваме да отделите време и да посетите нашия магазин за да усетите енергията на всеки предмет преди да вземете решение да го притежавате. За да бъде изборът Ви приятен ние в магазин Дария сме се постарали да имаме голям асортимент от всички видове символични предмети, с което се стараем да удовлетворим изискания вкус на нашите клиенти. Интернет страницата ни е изцяло информативна и служи за насока на Вас нашите клиенти за това какво можете да намерите при нас. За нас ще бъде радост да ни посетите!
Начало | Контакт с нас | За нас
© Дария 2001 ЕООД Спецификациите и снимките могат да се различават